De initiatiefnemers van IS ONDERNEMEN IETS VOOR JOU?

De lesmethode is ontwikkeld en wordt regelmatig geactualiseerd door een aantal ondernemers, freelancers en mbo-stagiaires. De basis van het team wordt gevormd door 3 innovatieve denkers met 3 verschillende expertises en 1 ambitie: jonge mensen die willen gaan ondernemen daar zo goed mogelijk op voorbereiden zodat zij de grootste kans hebben om succesvol te zijn.

Karen Romme
Karen RommeHoofd-auteur van de lesboeken en uitgever van de lesmethode
Werd als 25-jarige ondernemer. Had sindsdien 4 bedrijven en schreef 16 boeken voor ondernemers en mensen die dat willen worden. Is al jaren een van de door ondernemers in Nederland meest gelezen auteurs. Haar bekendste boeken zijn de bestsellers over Calimeromarketing met praktische handvatten voor ondernemers (zzp en mkb).
Karel Wijne
Karel WijneCo-auteur die ook de regie heeft over het docentenmateriaal en de gecertificeerde examens
Werd als 35-jarige de eerste keer ondernemer. Ontwikkelde zich tot een expert op het gebied van ondernemerschap in het onderwijs. Was initiator van het mbo certificaat ondernemerschap, dat later diende als inspiratie voor de keuzedelen ondernemerschap in het mbo.
Kamiel Koudijs
Kamiel KoudijsGrafisch ontwerper die met zijn team zorgt voor de vormgeving
Werd als 22-jarige recht uit de schoolbanken ondernemer. Maakt hele mooie dingen, waar klanten blij van worden. Begeleidt sinds 1997 stagiaires van St-Lucas, de MBO-opleiding tot grafisch ontwerper. Begeleidt tevens al jaren studenten uit de creatieve hoek in het kader ondernemerschapsonderwijs.