In deze video (10.22m) vertelt Robert Peters, oprichter van Allekabels.com uit Heerlen over hoe tijdens een depressieve periode vanuit zijn bed een webwinkel begon waar inmiddels meer dan 1,4 miljoen mensen en bedrijven iets bestelden.

Deze video sluit aan bij pagina 14 tot en met 17 van het boek. Robert vertelt onder andere hoe zijn leven eruit zag voordat hij ondernemer werd en hij toen in een situatie zat waar weinigen mee willen ruilen. Inmiddels is dat anders.

Onder het filmpje staat op YouTube de volgende tekst waarmee Robert in 2014 zelf WijLimburg.nl benaderde of hij een keer zijn verhaal en bedrijf onder de aandacht mocht brengen omdat hij daarmee andere wilde stimuleren:

*****
Graag zou ik mijn verhaal onder de aandacht brengen via jullie site.

Ik ben een tijd geleden een webwinkel begonnen met 0 euro vermogen. Het begon allemaal met een depressie waardoor ik de hele dag achter mijn pc zat. Omdat ik niet meer dan Lom school heb gehad en op meer dan 10 scholen en internaten heb gezeten en mijn vader niet wou dat ik ging studeren, moest ik met 17 de fabriek in.

Ik ben wat men tegenwoordig wel vaker in het nieuws ziet een “ADD” er. Iemand die niet presteert omdat de uitdaging er niet is.

Inmiddels is onze winkel www.Allekabels.nl volgens de TNT post uitgegroeid tot de grootste webwinkel van limburg met dit jaar naar verwachting minstens 150.000 nieuwe klanten en meer dan 10.000 bezoekers per dag en bieden wij 35.000 artikelen aan. Vorig jaar hadden wij 100.000 nieuwe klanten.

Graag zou ik mijn verhaal en bedrijf onder de aandacht brengen. Wellicht ben ik met mijn 30 jaar nog jong genoeg voor jullie item “jonge ondernemers”.

Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn en of er interesse is.Ik denk dit soort verhalen zeer stimulerend zijn in deze tijd en ondernemers hoop geven.

Met Vriendelijke Groet,
Robert Peters

*****

De website van zijn bedrijf is te vinden op Allekabels.nl.

Naar het overzicht met extra materiaal.