De lesmethode wordt onder andere gebruikt op de volgende mbo’s:

Ervaringen van docenten

“Werken met IOIVJ is prettig, afwisselend en dynamisch omdat er een goede mix van aangeboden werkvormen en leermaterialen in zit. Ik kan hiermee uitstekend uit de voeten wat betreft mijn blended learning aanpak, de methode is eigentijds. Leerlingen vervelen zich niet en worden uitgedaagd.”

Geert van Hintum, docent detailhandel

“Ik vind het een prettige methode om mee te werken. 

De Powerpoints zijn een geweldige ondersteuning! Voor mij is het een heerlijke methode om vooral de leerlingen mee aan het denken te zetten.

Cindy Elmont-Wilson, docent Administratie, Secretarieel en Commercieel

Ervaringen van studenten

“Een kijkje in de toekomst. Wat staat je te wachten als je straks ondernemer wil worden? Dat leer je in deze leerzame lessen met een duidelijk en goed te volgen lesprogramma, ondersteund door powerpoints, een boekje en opdrachten, zorgt voor voldoende afwisseling.”

Jeamy Verheesen, 2e jaars detailhandel

“Deze methode brengt goed in kaart welke eigenschappen een ondernemer moet hebben, met een goede knipoog naar de toekomst: flexibel, zelfstandig en ondernemend. Ondernemers zijn immers de enige echte banenscheppers.”

Koen Roelands, 2e jaars detailhandel

“Het is makkelijk om de opdrachten te maken en te begrijpen omdat ze grotendeels gaan over wat ik zelf vind of welke keuzes ik zal gaan maken. De filmpjes die we te zien krijgen bieden duidelijke uitleg en goede voorbeelden waar je ook op kan letten met de opdrachten. De boekjes en de filmpjes met uitleg bieden goede aanvulling op elkaar.”

Kenny van Valkengoed, 2e jaars detailhandel