Extra2018-10-22T12:59:09+01:00

Extra (video)materiaal voor docenten

Welkom op deze pagina met extra materiaal om lessen ondernemerschap inspirerender te maken. Voor onze lesmethode over ondernemerschap hebben wij bewust zelf geen animaties of video’s ontwikkeld. Want van wie kun je nu beter leren wat er allemaal komt kijken bij een eigen bedrijf starten en runnen dan van de mensen die je voorgingen? Het internet biedt een schat aan inspirerende filmpjes met en over ondernemers. Maar ja, waar staat dat ene filmpje dat bij je les past?

Omdat er duizenden docenten lessen ondernemerschap geven, hebben wij besloten dat videomateriaal hier te bundelen en ordenen. Als docent kun je op deze pagina’s videomateriaal vinden met een uitleg over de inhoud ervan. Door op het plusje hieronder te klikken, kun je kijken welke video’s bij welke les over cq onderdeel van (startend) ondernemerschap passen.

Extra service voor docenten die onze lesmethode gebruiken

Werk je als docent met de lesboeken Is ondernemen iets voor jou? of Is een eigen bedrijf iets voor jou?, dan vind je in ons docentenmateriaal tips hoe je deze video’s zelf eenvoudig in de Powerpoints kunt verwerken. Naast de indeling op les geven we elke video ook een aantal trefwoorden mee. Bij het leveren van het digitale lesmateriaal kun je van ons een selectie ontvangen van video’s die specifiek bij jouw studenten past. In het kader van onze missie om docenten in zo min mogelijk tijd lessen te laten voorbereiden zodat jullie je tijd, energie en aandacht op de studenten kunnen richten.

Deel deze pagina

Go to Top