Extra2023-06-11T22:02:00+01:00

Extra (video)materiaal over ondernemen en ondernemerschap

Welkom op deze pagina met extra materiaal om lessen ondernemerschap leuker te maken. Voor onze lesmethode over ondernemerschap hebben wij bewust zelf geen animaties of video’s ontwikkeld. Want van wie kun je nu beter leren wat er allemaal komt kijken bij een eigen bedrijf starten dan van ondernemers?

Omdat er honderden docenten lessen ondernemerschap geven, hebben een paar jaa geleden de video’s die we online vonden hier gebundeld. Als docent kun je op deze pagina’s videomateriaal vinden met een uitleg over de inhoud ervan. Door op het plusje te klikken, kun je kijken welke video’s bij welk onderdeel van (startend) ondernemerschap passen.

Voor docenten die met onze methode werken:

Werk je als docent met de lesboeken Is ondernemen iets voor jou? of Is een eigen bedrijf iets voor jou?, dan vind je in ons docentenmateriaal tips hoe je deze video’s zelf eenvoudig in de Powerpoints kunt verwerken. Naast de indeling op les geven we elke video ook een aantal trefwoorden mee. Bij het leveren van het digitale lesmateriaal kun je van ons een selectie ontvangen van video’s die specifiek bij jouw studenten past. In het kader van onze missie om docenten in zo min mogelijk tijd lessen te laten voorbereiden zodat jullie je tijd, energie en aandacht op de studenten kunnen richten.

Go to Top